Kaj pravijo naše stranke?

Star sem 52 let v letošnjem letu sem meseca februarja začel jemati cbd. Jemal sem ga dva meseca in naredil pavzo. V mesecu juniju sem sel na poseg v bolnico in sicer so mi odstranili vranico. Deset dni pred posegom sem zopet začel jemati cbd, vzel sem ga tudi zraven v bolnišnico in nadaljeval z jemanjem tudi po odstranitvi. Po odstranivi vranice nisem imel nikakeršnih težav oziroma vnetja saj se je tudi rana lepo zarastla. Hvala in lep pozdrav

Zoran

Pri meni kapljice delujejo zelo v redu ni še čisto ok ampak sem kar zadovoljna,ker ne uporabljam več toliko zdravil.Enkrat na dan še uporabljam Flexotide drugega pa nič.Sicer medicina trdi,da se nekaterih bolezni nikoli ne znebiš ampak sedaj pa že skoraj dvomim,da mi nebi pomagale kapljice CBD. Hvala vam, ker mi s temi kapljicami veliko pomagate do boljšega zdravja.

Tamara

Pri vas sem kupila vaš novi izdelek LiviCanna. Že po 5 dneh uporabe sva z možem občutila, da sva nekako lažja. Da imava več energije! Potem sva se začela še tehtati in ugotovila, da sva po dveh tednih oba shujšala za malo več kot 5 kilogramov. Potem sem jih takoj kupila še nekaj na zalogo in za hčero! Res odlično!

Marija

Sledite našim blogom

BE HEMPY - BLOG

Naše blagovne znamke

Bodite na tekočem skupaj z nami

Pošiljanje…

Hvala! Se beremo kmalu 🙂