Aktivirano oglje Karbonoir 30ml

12,27

Aktivirano oglje, pridobljeno iz kokosovih lupin, je naravna alternativa sredstvom za beljenje zob in ne vsebuje nobenih umetnih substanc, ki bi lahko poškodovale zobe ali sklenino.
Že ob prvem nanosu nam ta črni prah prinese čudovit občutek gladkih zob, ob redni uporabi pa lahko pričakujete za kar nekaj odtenkov bolj bele zobe in tudi odtenek večjo samozavest.
Na povsem naraven način.

12,27

Kategoriji: , Oznaka:

Že stare civilizacije so se zavedale, da lahko z drobnimi delci odlično očistiš zobe. Nekateri so uporabljali vulkanski prah, drugi pa predelano oglje. Modrosti naših prednikov smo pri nas nadgradili tako, da smo oglje kokosovih lupin še dodatno obdelali s posebnim postopkom dodajanja pare in odvzemanja kisika pri izredno visokih temperaturah (2000° C in več). Tako smo dobili izredno fin prah, s katerim boste zelo hitro prišli do zvezdniškega nasmeha.

Uporaba aktiviranega oglja za zobe  Alja in Karbonoir  Vito Dragic in Karbonoir

Z redno uporabo aktiviranega oglja kokosovih lupin Karbonoir dosežemo občutno bolj bele zobe na povsem naraven način.
In še zanimivost – naše oglje je celo manj abrazivno za zobe in dlesni od običajnih zobnih past in je tako primerno za prav vsakogar!

Kakšna je Razlika med lekarniškim in aktiviranem ogljem kokosovih lupin karbonoir?
Velikost delcev. Delci v našem oglju so občutno manjši in posledično tudi učinkovitejši, saj se drobnejši delci boljše vežejo na madeže in prodrejo globlje. Tudi aktivirano oglje, ki ga najdemo v lekarnah dobro deluje na zobe in z uporabo dosežemo rezultat, vendar pa zagotovo ne tako občuten kot z ogljem Karbonoir.

Uporaba
Aktivirano oglje lahko uporabljate skupaj z zobno pasto ali brez. Zmočite krtačko in nanjo nanesite oglje, nato ščetkajte zobe kot običajno. Ko na zobe temeljito nanesete prah in jih zdrgnete, priporočamo, da prah pustite vsaj minuto ali dve na zobeh, kar bo pripomoglo k opaznejšemu učinku, nato pa jih temeljito sperete. Ščetkajte enkrat ali dvakrat dnevno in rezultati bodo vidni zelo kmalu.

Sestavine
30ml lonček, 100% naravno aktivno oglje iz kokosovih lupin.

INCI: Activated Charcoal

Opozorila: Hranite izven dosega otrok. Izdelka ne zaužijte. Zaradi praškastih delcev se izogibajte vdihovanju izdelka.
Navodila: Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Proizvajalec:
Karbonoir d. o. o.
Ulica ob hrastih 11
1291 Škofljica
 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aktivirano oglje Karbonoir 30ml”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.