LiviCanna, 100g

LiviCanna, 100g

29,19

Našo konopljo smo sestavili z izvlečkom gomoljastega slakovca (he shou wu oziroma fo-ti) in janežem, da smo dobili mešanico za napitek. Naredite čaj ali dodajte v smoothie.

Cena izdelka:

29,19

-
+

LIVICANNA, konopljini vršički z gomoljastim slakovcem (he shou wu) in janežem, prehransko dopolnilo.

Neto količina

100 g (izdelek vsebuje cca. 30 porcij)

Sestavine

Izvleček divjega gomoljastega slakovca (he shou wu) v prahu – pripravljen v razmerju 10:1 (Fo-ti), konopljin cvet (Cannabis sativa L. var. sativa) v prahu, janež v prahu.
Priporočena dnevna količina (3,3 g) vsebuje: 2 g gomoljastega slakovca v prahu, 1 g konopljinega cveta v prahu, 0,3 g janeža v prahu.

Opozorilo

Zaradi vsebnosti gomoljastega slakovca odsvetujemo uživanje prehranskega dopolnila vsem ljudem, ki imajo bolezni jeter, ledvic ali jemljejo zdravila proti strjevanju krvi ter vsem, ki so občutljivi na omenjeno sestavino. Priporočamo kontinuirano uživanje prehranskega dopolnila tri mesece, nato pa prekinitev uživanja le-tega vsaj za en mesec.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje živila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevanje: izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru, stran od direktne svetlobe.

Proizvedeno za: Toro Green d.o.o. Poreklo: Slovenija

2 reviews

  1. Gregor

    Livicanna uporabljam od prvega dneva nakupa. Sem zelo zadovoljen že po 2 tednih sem občutil njene učinke in ugotavljam da se zelo dobro počutim.
    Pridno bom nadaljeval z kuro. Hvala Be-hempy.

  2. Mojca Novak

    Ne prisegam ravno, na tak način prodaje, pa vendar moram priznati, da sem presenečena, to je top proizvod. Primeren prav temu letnemu času, namenjen razstrupljanju telesa, oz. detoksikaciji. Sem več kot zadovoljna, v enem mesecu uporabe sem izgubila 5 kg, čeprav to ni bil namen. Urin, ki ga odtočim je močno rumene barve s posebnim vonjem. Vidi se, da se telo razstruplja. Gre za neagresiven proizvod na bazi narave, ki dosega svoj namen. Bravo

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

-
+

Prijavi se na novice

X
Top