LiviCanna, 100g

29,19

LiviCanna, 100g
Našo konopljo smo sestavili z gomoljastim slakovcem (he shou wu) in janežem, da smo dobili močan napitek za čiščenje jeter in tudi ledvic.

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
2 reviews Leave a review

29,19

Kategorije: , , ,

LiviCanna, 100g

LiviCanna je izdelek, kjer smo želeli svojo domačo konopljo uporabiti za čiščenje enega najpomembnejšega organa v telesu – jeter. Tako smo drobno mleto konopljo združili z močjo gomoljastega slakovca (he shou wu) in dodali še domači janež za prijetno delovanje želodca. Vse skupaj ima odličen in močan učinek na naše telo, posebno jetra in ledvica, kjer se naše telo filtrira.

Uporaba

Priporočamo, da zvrhano žličko prahu stresete v smoothi, ki si ga pripravljate popoldne ali pa si naredite blagi čaj z vročo (ne vrelo) vodo. Če temu čaju dodate še malo rastlinskega mleka …je naravnost čudovit. Napitek naredite popoldne in ne na tešče.

2 reviews

  1. Ne prisegam ravno, na tak način prodaje, pa vendar moram priznati, da sem presenečena, to je top proizvod. Primeren prav temu letnemu času, namenjen razstrupljanju telesa, oz. detoksikaciji. Sem več kot zadovoljna, v enem mesecu uporabe sem izgubila 5 kg, čeprav to ni bil namen. Urin, ki ga odtočim je močno rumene barve s posebnim vonjem. Vidi se, da se telo razstruplja. Gre za neagresiven proizvod na bazi narave, ki dosega svoj namen. Bravo

  2. Ocenjeno 5 od 5

    Livicanna uporabljam od prvega dneva nakupa. Sem zelo zadovoljen že po 2 tednih sem občutil njene učinke in ugotavljam da se zelo dobro počutim.
    Pridno bom nadaljeval z kuro. Hvala Be-hempy.

Here you can review this item.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.