Oluščena konopljina semena 200 g | Be Hempy

9,87

Oluščena konopljina semena Be Hempy v 200 g pakiranju, ki vsebuje več 30 % beljakovin. Primerna so za samostojno uživanje in tudi kot dodatek k jedem. Naročite svoj paket oluščenih konopljinih semen na Be-hempy.si! Oluščena konopljina semena so mehkejša od neoluščenih semen. Obdelana so le z mehanskimi postopki brez visoke temperature, zato ohranjajo vse hranilne snovi in jih uvrščamo med presna živila.

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
1 review Leave a review

9,87

Kategorije: , , Brand:

Be Hempy oluščena konopljina semena vsebujejo več kot 30 % beljakovin. Beljakovine so še posebej pomembne za ljudi, ki se aktivno ukvarjajo s športom, saj prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase.

Semena jedilne konoplje veljajo za eno najbolj hranljivih živil. Konopljino seme je popoln vir lahko prebavljivih proteinov, prehranskih vlaknin, aminokislin, zdravih maščob, vitaminov in encimov. Konopljina semena spadajo v katergorijo super hrane zaradi izjemnih hranilnih vrednosti.

Sestava

100 % oluščena semena jedilne konoplje (Cannabis sativa L. var. sativa).
Neto količina: 200 g

Uporaba

20 g do 30 g oluščenih semen jedilne konoplje dodajte kosmičem, kruhu, sladkemu ali slanemu pecivu, solatam, jogurtu, skuti, sadnim in zelenjavnim kašam ter različnim juham. Oluščena konopljina semena so presna hrana in zato odlična tudi kot samostojni prigrizek.

Hranilna vrednost v 100 g:

Energijska vrednost (kJ / kcal) 2314 / 553
maščobe (g) 48,8
od tega nasičene maščobe (g) 4,6
ogljikovi hidrati (g) 8,7
od tega sladkorji (g) 1,5
prehranske vlaknine (g) 4,0
beljakovine (g) 31,6
sol (g) < 0,1

 

Zaradi naravnih nihanj v letini lahko hranilna in energijska vrednost odstopata od zgornjih navedb.

1 review

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Smoothie, jogurt, kislo mleko, solata, juhe,… v vse to se odlično priležejo semena, ki so odličen vir Omega -3, -6 in -9 . Otroci preprosto obožujejo smothie s semeni, sama pa si jih največkrat potresem po solati ali pa dodam v domače kislo mleko.

Here you can review this item.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.