Karbonoir

Aktivirano oglje Karbonoir je čudovito. Naravno. Razstrupljevalno. Antiseptično. In ima izjemno absorpcijsko delovanje. Zato želimo, da ga spoznajo vsi. Mladi in malo starejši. Da ga uporabljajo vsi. Tako v domači lekarni in kozmetiki kot v profesionalni uporabi. Vsak dan. Da postane nega kože in skrb za zdravje vsakodnevni ritual! Želimo, da na strani karbonoir.si najdeš čim več uporabnih informacij. Da aktivirano oglje tako dobro spoznaš, da ga uporabljaš po svoje!

 • Zobna ščetka z mehkimi ščetinami impregniranimi z aktiviranim ogljem

  Zobna ščetka iz slame, pšenice in reciklirane plastike ter s ščetinami iz bambusovega oglja. Mehke ščetine zadostujejo za kvalitetno nego zob, hkrati pa varujejo sklenino. Na voljo v 4 barvah (nevtralna, zelena, modra, roza) za dekleta, fante, par ali celo družino.

  Popolna za uporabo skupaj s Karbonoir ogljem za beljenje zob.

  3,87
  3,87
 • Ročno izdelano trdo milo z aktiviranim ogljem in kokosovim maslom (100g)

  Črno milo Karbonoir je nežno, a učinkovito. Odlično deluje tako pri čiščenju normalne kot tudi mastne kože. Je pravi hit za kožo nagnjeno k nečistočam, ogrcem in aknam. Milo ne vpliva na naravni PH kože. Kožo neguje, globinsko očisti pore, odstranjuje nečistoče in škodljive snovi . Učinkovito deluje tudi kot nežen piling. Primeren je za ženske in moške ter za odrasle in otroke.

  OPOZORILO: Uporaba lahko povzroči prekomerno potrebo po božanju svoje kože.

  10,90
  10,90
 • Paket za rojstni dan

  Ko darilo postane del zabave! Takšno darilo osupne s svojo nenavadno črnino, zabava staro in mlado, preseneča z učinki in zbližuje z žametnimi dotiki. Vsestransko uporabna naravna kozmetika Karbonoir je iz naših izkušenj in izkušenj naših uporabnikov univerzalno darilo, ki je dovolj nenavadno, da ga srečni prejemnik ne pozabi in hkrati tako koristno, da bo slavljencu / slavljenki dobro služilo za kar nekaj mesecev.

  Vse skupaj dobite zapakirano v elegantni darilni vrečki Karbonoir.
  Z nakupom Paketa za rojstni dan prihranite 3,17 € pri izdelkih in 3,5 € poštnine, kar skupaj znaša 6,67 € prihranka.

  20,00
  20,00
 • Paket za darilo

  Paket vsebuje:

   

   • 1 x Aktivirano oglje za beljenje in čiščenje zob Karbonoir (30ml)

   

   • 1 x Naravni deodorant kokosovega masla, žajblja in aktiviranega kokosovega oglja (50ml)

   

   • 1 x Črno milo z ogljem kokosovih lupin in kokosovim oljem (100g)

   

   • 1 x Zobna ščetka z mehkimi ščetinami bambusovega oglja

   

  • 1 x Elegantna darilna vrečka Karbonoir
  29,27
  29,27
 • Paket male pozornosti

  Večer s puncami, obisk pri znancih ali družinskih prijateljih,… Vsi z veseljem obdarujemo z malimi pozornostmi. Vendar težko najdemo nekaj unikatnega, zabavnega in zdravega, ne da bi nas to preveč udarilo po žepu. Zdaj pa lična darilca prejmete kar ob naročilu svoje naravne žametno črne negovalne kozmetike Karbonoir.
  Pri nakupu Paketa male pozornosti prihranite 2,04 € pri izdelkih, 3 € za mala darilca in 3,5 € poštnine, kar skupaj znaša 8,54 € prihranka.

  25,00
  25,00
 • Paket brezplačna poštnina

  Tudi vi ne marate plačevati poštnine? Ukanite sistem! Skupaj s prijateljem ali prijateljico si naročita ta komplet in tako za oglje plačata vsak po 13€, ob tem dobita še vsak svojo brezplačno zobno krtačko, poštnino pa plačamo mi!

  Paket vsebuje:

  • 2 x Aktivirano oglje za beljenje in čiščenje zob Karbonoir (30ml)
  • 2 x Zobna ščetka z mehkimi ščetinami bambusovega oglja
  26,00
  26,00
 • NARAVNI DEODORANT KARBONOIR (50 ML)

  Pomirjujoča sivka in citrusni vonj tropske verbene sta prava senzacija poletja. Soda bikarbona, koruzni škrob in kokosovo oglje pa bosta poskrbela za vse nečistoče in neprijetne vonjave. Brez aluminijevih soli, konzervansov in alkohola. Zanj in zanjo. Za lepotico in zver.

  9,87
  9,87
 • Aktivirano oglje Karbonoir 30ml

  Aktivirano oglje, pridobljeno iz kokosovih lupin, je naravna alternativa sredstvom za beljenje zob in ne vsebuje nobenih umetnih substanc, ki bi lahko poškodovale zobe ali sklenino.
  Že ob prvem nanosu nam ta črni prah prinese čudovit občutek gladkih zob, ob redni uporabi pa lahko pričakujete za kar nekaj odtenkov bolj bele zobe in tudi odtenek večjo samozavest.
  Na povsem naraven način.

  12,27
  12,27