Konopljina prehranska dopolnila za male živali
My Lovely Pets ™

Ker nas stranke pri Be Hempy tako pogosto sprašujejo, če lahko pomagamo tudi njihovim ljubljenčkom smo se odločili, da bomo to storili s preverjenim poslovnim partnerjem My Lovely Pets™.

Blagovno znamko My Lovely Pets smo pripeljali v Slovenijo s poslanstvom, da izboljšamo zdravje živali na naraven način s prehranskimi dopolnili za male živali. Izdelki so naravni, certificirani in pridobljeni iz industrijske konoplje.

V naši spletni trgovini si lahko na enostaven način izberete želene izdelke, ki vam jih po naročilu dostavi Pošta Slovenije. Naročeni izdelki so običajno pri vas v 2-3 delovnih dneh. Za vsa morebitna vprašanja nas lahko vsak delavnik med 8:00 in 16:00 pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 34 29.

Pri naročilih nad 50 € vam poštnino plačamo mi!

 

SPLETNA TRGOVINA MY LOVELY PETS:

Izkušnje strank z izdelki My Lovely Pets

IZPADANJE DLAKE
“Naši muci je močno izpadala dlaka. Na nekaterih mestih je bila že povsem gola. Hodili smo od veterinarja do veterinarja, vendar ni nič pomagalo. Nato smo zasledili produkte My Lovely Pets, ki so bili naše zadnje upanje. Bilo je neverjetno, kot čarovnija, poznalo se je že po 1 tednu jemanja kapljic in tablet. Izpadanje dlake se je hitro končalo in na golih mestih je dllaka ponovno zrastla. Ni nam žal, da smo vztrajali s terapija 90 dni.”

Marija Ozimek, Ljubljana – Slovenija

ZLOM TAČKE

“Babičinega kužka Odija je zbil avto. Imel je zlomnjeno zadnjo tačko. Okrevanje je bilo zelo počasno, dokler nam ni veterinar priporočil, da si pomagamo z izdelki My Lovely Pets. Po začetku jemanja smole se je Odi zelo hitro opomogel in tačka se mu je povsem zacelila.”

Anja Leskovar, Kranj – Slovenija

NOVO UPANJE KO JE VETERNAR ŽE ODNEHAL

“Že dolgo časa pišem bloge o zdravju domačih živali. Nekega dne mi je prodajalec ponudil testne tablete My Lovely Pets. Bil sem zelo skeptičen toda vzel sem jih, ker sem doma imel bolanega Nemškega ovčarja, ki je Imel kronično vnetje ušes. My Lovely Pets tablete in kapljice so mu pomagale že po 7 dneh. Sedaj, ko so ušesa zdrava mu dajem tablete 1x tedensko, kot dopolnilo hrani. Produkt je res izjemen in večno bom hvaležen in zvest proizvajalcu.”

Berto Leharnar, Maribor – Slovenija

MALODUŠJE

“Don je bolehal za depresijo in malodušjem. Na FB sem prebral, da lahko konoplja pomaga pri tovrstni težavah ljudem in živalim. Odločil sem se, da poskusim s terapijo. Donu se je po uporabi kapljic in tablet stanje popravilo in malodušje je izzvenelo. Zopet imamo doma starega in veselega Dona 🙂 ”

Janko Gregorčič, Tolmin – Slovenija

RAK

“Zaradi hudih bolečin naše psičke smo bili primorani obiskati veterinarja. Izkazalo da je naša 5 letna Karin zbolela za rakom na prebavilih. Veterinar jo je odpisal. rekel, Kljub vsemu sem se odločil, da bom poskušal najti alternativo rešitev. Na spletu sem našel konopljino smolo podjetja My Lovely Pets. Kot po čudežu so kmalu po začetku jemanja zdravila bolečine minile in začela se je počutiti bolje. S terapijo sem vztrajal 3 mesece. Po obisku veterinarja je le ta ugotovil, da raka ni več. Rekel je tudi, da se je po njegovem zgodil čudež. Svetujem vsem ljubiteljem, da si nabavijo omenjene izdelke.”

Klaus Walter, Berlin – Nemčija

STAROSTNE TEŽAVE

“Naša psička Dori je stara 14 let. Imela je velike težave z gibanjem, boleli so jo kolki in hrbtenica. Prijateljica mi je svetovala naj kupim izdelke My Lovely Pets. Svetovali so mi kapljice v kombinaciji s tabletami. Po začetku jemanja zdravila se ji je stanje izboljšalo.Hvaležna sem izdelkom My Lovely Pets, ker so nam omogočili, da naša Dori zopet normalno živi.”

Petra Holec, Kranj – Slovenija

Pojasnilo: Be Hempy je zakoniti zastopnik blagovne znamke My Lovely Pets za Slovenijo.