Akcija!

Čaj iz vršičkov konoplje

9,86 8,87

Konopljin čaj je znan po tem, da na telo deluje pomirjajoče, ne vsebuje kofeina in je prijetnega okusa. Konopljin čaj je odličen aktioksidant, ki deluje proti nespečnosti, pomirja ter pomaga pri čiščenju organizma.

9,86 8,87

34,12Beri dalje

32,41Beri dalje

30,71Beri dalje

34,49Beri dalje

32,77Beri dalje

31,04Beri dalje

33,89Beri dalje

32,20Beri dalje

30,50Beri dalje

62,93Beri dalje

62,96Beri dalje

56,63Beri dalje

Čaj iz vršičkov industrijske konoplje je blagega in prijetnega okusa. Čaj iz vršičkov industrijske konoplje ne vsebuje kofeina, opiatov ali psihoaktivnih snovi, zato uživanje čaja ne povzroča omamljenosti, ampak na organizem deluje drugače. Naša konoplja je pridelana v Sloveniji, gojena je brez uporabe pesticidov in herbicidov.

Količina & sestava
Čaj – 100 % posušeni vršički konoplje (Cannabis sativa L. var. sativa). Vsebuje okoli 3 % naravno prisotnega CBD in CBDa. Neto količina: 35 g
Uporaba
Eno čajno žličko konopljinega čaja prelijte z 2 do 3 dl vroče vode, pustite stati 3 do 5 minut, nato precedite in sladkajte po želji. Pijte vedno sveže pripravljen čaj, do tri skodelice čaja na dan. Kanabinoidi so maščobne molekule, topne v nepolarnih topilih, zato svetujemo, da čaju dodate mleko, kapljico konopljinega olja ali kakšno drugo maščobo.Po odprtju embalažo dobro zaprite ter izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru.

Poreklo – čaj
Konoplja je pridelana v Sloveniji, brez uporabe gnojil in pesticidov. Njeni vršički so bili pobrani ročno in posušeni na zraku. Čaj iz vršičkov industrijske konoplje nima psihoaktivnih učinkov in je blagega ter prijetnega okusa.

Opozorilo: V primeru preobčutljivosti prenehajte z uporabo. Hranite izven dosega otrok.
Poreklo: Slovenija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.