Be Hempy – Moj račun

Prijava

Registracija

Podatki, ki jih vnesete ob vaši registraciji se bodo uporabili za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več o tem si lahko preberete na povezavi: Pogoji uporabe. S potrditvijo registracije upoštevamo, da se strinjate z našimi pogoji uporabe.

Moj račun vam z nadzorne plošče omogoča pregled nad vašimi naročili ter njihovimi podrobnostmi (npr. datum, vsota, podatki, način plačila, status ipd.). Prav tako vam omogoča vpogled v morebitne prenose s spletne strani be-hempy.si kot tudi upravljanje z naslovi. Naslovi se pri tem nanašajo na plačnika kot tudi na naslov za dostavo pri čemer se ti lahko razlikujejo med seboj. Pri podrobnostih o računu, pa lahko kot uporabnik spreminjate podatke, ki ste jih vnesli ob registraciji na spletni strani be-hempy.si prav tako pa si lahko določite novo geslo. V primeru, da bi se želeli odjaviti iz svojega uporabniškega računa, pa pritisnite na gumb Odjava oziroma v desnem kotu zgoraj pri pozdravu poiščite taista možnost.

V kolikor bi pri upravljanju z Be Hempy – Moj račun oziroma uporabniškim računom prišlo do težav, vas vljudno naprošamo, da nam to javite/sporočite na elektronski naslov info@be-hempy.si ali telefonsko številko 080 34 29. Težave bomo skušali odpraviti kar se da hitro. Želimo vam prijetno nakupovanje.