Be Hempy - Affiliate

To je prostor za Be Hempy - Affiliate člane. Pridružite se in skupaj z nami ustvarjate, prodajate in pri tem tudi sami zaslužite.

Trenutno pa ni videti, da bi bili določeni kot affilate spletne strani oziroma spletne trgovine be-hempy.si. Prvi korak k temu je, da se registrirate kot uporabnik. Zatem se registrirate kot affiliate. Če to želite postati, sledite tej povezavi: Affiliate – registracija. Prav tako za registracijo lahko kontaktirate nas in bomo mi poskrbeli, da postali boste del skupnosti.

Ko se boste registrirali in imeli uporabniški račun kreiran, bomo stopili z vami v stik. V kolikor z vami v stik slučajno ne bomo stopili v kratkem obdobju po registraciji (npr. 3 delovne dni), vas naprošamo, da nas kontaktirate na elektronski naslov info@be-hempy.si ali telefonsko številko 070 606 570 kadarkoli tekom delovnega tedna (pon. – pet.) med 8:00 in 15:00. Takrat vam bomo program Be Hempy - Affiliate tudi bolj podrobno predstavili. Seznanili vas bomo s pravili, načini delovanja ter po potrebi sklenili kakšen dogovor.

Seveda pa je naša želja, da nam tudi vi zaupate svoje ideje in predloge sodelovanja! Slednjim z veseljem prisluhnemo ter se o njih z vami pogovorimo.

V kolikor bi želeli postati del skupnosti, pa potem začnimo kar z registracijo s klikom na: Affiliate – registracija.