Be Hempy - kontakt

Za kontakt vas prosimo, da izpolnete spodnji obrazec ali pa nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 34 29.

  Ime:*

  Priimek:*

  E-mail:*

  Telefon:

  Naše podjetje se nahaja na naslovu:
  Toro Trademark LTD, 16 Wilsom Road, Hampshire, GU34 2PP, United Kingdom

  Toplo vabljeni pa ste tudi k obisku naših poslovnih prostorov na Škofljici, na naslovu:
  Obrtna ulica 22, 1291 Škofljica

  Be Hempy - Kontakt

  Brezplačno svetovanje, PON-PET (8:30 – 15:00):
  080 34 29


  Email:
  info@be-hempy.si


  Naročila:
  narocila@be-hempy.si


  Klici iz tujine:
  00 386  70 606 570


  Administracija, PON-PET (8:00 – 15:00):
  070 606 570

  Be Hempy izdelke lahko najdete na različnih prodajnih točkah po Sloveniji, jih kupite preko spleta ali nakup opravite pri katerem izmed naših svetovalcev s telefonskim klicem.

  Za to lahko koristite naše brezplačno svetovanje praktično kadarkoli. Člani naše prijazne ekipe vam bodo z veseljem svetovali in vas usmerili pri izbiri ustreznega izdelka.

  Poleg naših zanimivih blogov nam lahko sledite tudi na družbenem omrežju Facebook in Instagram.

  Eden izmed odličnih virov za spoznavanje CBD ter tematike povezane z njo so tudi naši blogi kjer zanimivega branja ne manjka. Preverite >>

  V kolikor se vam zgodi, da ob uporabi spletne trgovine nakupa ne morete izvesti oziroma pride do nepredvidenih tehničnih težav, se vam iskreno opravičujemo. Hkrati vas pri tem naprošamo, da nam težavo oziroma napako javite na elektronski naslov info@be-hempy.si oziroma telefonsko številko 070 606 570. Za to bomo zelo hvaležni pri čemer bomo karseda hitro poskrbeli, da napako odpravimo in do slednje več ne bo prihajalo.

  V kolikor dodatnega iskanja po sodelovanju ni videti s strani nas, to še ne pomeni da ni možno. Več kot dobrodošli so tudi vaši predlogi in ideje s katerimi se morda lahko razvije dobro sodelovanje na različne načine. Prav tako za morebitna sodelovanja iskana s strani nas, lahko preverite tudi tukaj >>